LA CASA MIA WUUSTWEZEL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 304 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij La Casa Mia Wuustwezel. Meer weten? Ontdek meer

17 feb 2024 om 20:44 Pizza lekker maar 2u moeten wachten
16 feb 2024 om 6:07 Ja niet slecht maar ook niet echt lekker
29 jan 2024 om 23:05 Perfect op het afgesproken uur, in orde
21 jan 2024 om 21:49 De pizza was lekker maar de pasta diabolique stelde teleur. De saus was eerder een kaassaus en er zat geen tomaatsmaak aan. Ook de scampi’s waren aan de kleine kant. De bezorger was wel heel vriendelijk.
20 jan 2024 om 20:27 Geleverd zoals aangegeven en lekker eten.
15 jan 2024 om 17:40 Het eten is ok. Voor 2e keer veel te lang wachten! 1e keer 2,5 uur en nog niet sorry krijgen. Gisteren na 90 min te wachten ben ik zelf gereden om op te halen. Hij moest er nog aan beginnen toen ik binnen kwam en er zat geen kat! Ik bestel nooit meer
14 jan 2024 om 21:29 Just great, fast and tastefull
14 jan 2024 om 19:06 Zijn altijd super vriendelijk en bovendien heerlijk eten!
20 dec 2023 om 22:13 34 minuten zeiden ze maar na 1,5 uur hadden we nog geen eten. En de bezorger was uitmate onvriendelijk
15 dec 2023 om 7:43 Meer dan 2u op mijn eten moeten wachten..
9 dec 2023 om 10:50 Lekkerste pizza's hier! Super goede levering! Had levertijd ingevuld om 17u30 en kwam 10 minuten eerder aan, dit vond ik niet erg!
8 dec 2023 om 19:09 Lekkere pizza en nog warm